Vacature: Voorzitter

Word jij onze nieuwe voorzitter met talent voor leiding geven?
Voor het bestuur van Stichting Keurmerk Studentenkamer zijn we op zoek naar een enthousiaste voorzitter die bereid en in staat is om de benodigde energie en tijdsinvestering aan de functie te besteden. Zijn netwerken en communiceren je sterke punten? Beschik je over leidinggevende capaciteiten? En draag je graag bij aan het verbeteren van de Groningse markt voor studentenhuisvesting? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Keurmerk Studentenkamer
Keurmerk Studentenkamer is in het leven geroepen om een brug te slaan tussen studentenhuisvesters en huurders van studentenkamers. Het doel is om kwaliteit van studentenhuisvesting in de stad Groningen inzichtelijk(er) te maken en te verbeteren om zo een positieve bijdrage te leveren aan een goede verstandhouding tussen huurders, studentenhuisvesters en ‘stadjers’ (inwoners van de stad Groningen).

Werkzaamheden
Als voorzitter ben je het gezicht van de organisatie, leid je de vergaderingen en het bestuur van de stichting. Daarnaast denk je mee over en lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en de koers van de stichting. Verder vertegenwoordig je de stichting bij officiële gelegenheden. Je staat nauw in contact met stakeholders zoals de Gemeente Groningen, brandweer, politie, studentenverenigingen en ander vastgoed-gerelateerde partijen omtrent studentenhuisvesting.

Over jou
De voorzitter die wij zoeken:

  • Is proactief en ondernemend;
  • Is nauwkeurig en besluitvaardig;
  • Onderschrijft de doelstellingen en draagt deze uit;
  • Heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Houdt van netwerken.

De gemiddelde belasting van de bestuursfunctie is 2-4 uur per week. In de startfase is deze belasting mogelijk iets hoger. Het bestuur en de Raad van Toezicht komen 4 tot 6 keer per jaar samen.

Wij bieden

  • Een inspirerende en snel groeiende organisatie;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Een interessant netwerk;
  • Een onkostenvergoeding.

Interesse?
Heb je interesse in de bestuursfunctie van voorzitter? We ontvangen je motivatie en cv graag vóór 21 december 2018 via info@keurmerkstudentenkamer.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Durk Reijenga, initiatiefnemer, via 06-55970057.